NA BIJNA 2 MAANDEN SPORTEN, HARD WERKEN AAN MEZELF EN DE SALON, VOEL IK ME STEEDS BETER EN GA IK MET DE DAG MEER STRALEN!

 

 

Zoals je in de vorige blog hebt kunnen lezen, zit er weer wat beweging in mij. Mijn creativiteit komt weer naar boven en dat merk ik zelf ook aan alles. Bedenk weer leuke dingen die ik kan toepassen in de salon, heb meer energie en voel me lekker! Zo fijn!!!!

 

Ik merk gewoon dat ik na 2 maanden van 2x in de week sporten, hard werken aan mezelf en de salon, ik me steeds beter ga voelen en ik met de dag meer ga stralen!

 

Na de eerste holistische behandeling lag ook even weer te focus op het sporten, praten over alle dingen die privé en zakelijk gebeuren, ideeën bedenken voor de salon en die uitwerken! En vooral ook belangrijke aanpassingen doen in de salon, zoals prijsverhoging. Altijd lastig om zoiets te doen, vaak is dat een hoge drempel voor mij, maar deze keer met de stijgende prijzen, was dit echt heel belangrijk om te doen voor de salon en voor mezelf.

 

SO I DID IT, per 1 december zijn de prijzen omhoog gegaan, vanaf november gaf ik in de salon al aan dat dit eraan zat te komen. En uiteindelijk maakte ik me er van te voren drukker om dan nodig was, want ik kreeg van iedereen veel begrip, heel fijn. (Had ik me natuurlijk niet druk om hoeven maken, het is tenslotte mijn eigen keuze, maar dan nog is het niet fijn om heel veel negatieve reacties over je heen te krijgen)

 

Nu even terug naar waar ik begonnen was. (een beter ezelsbruggetje heb ik niet 😉)

 

Wat is het me goed bevallen dat ik elke week met Rianne aan de slag ging tijdens een Personal Training en 1x in de week zelf sport in de sportschool. Ik kreeg van Rianne wekelijks video´s met handig tips, opdrachten en veel mooie complimenten over hoe goed ik bezig was. Elke week weer een wake-up call om thuis en in de salon hard aan de slag te gaan met alles. Grote stappen zijn er gezet in 2 maand tijd.

 

Dus was het na 2 maanden knallen tijd voor de tweede holistische behandeling. Deze keer ging ik er zo anders naar toe dan bij de eerste behandeling, nu met veel meer rust in mijn lijf, had er nog veel meer zin in deze keer.

 

‘IK DACHT ALLEEN MAAR, KOM MAAR OP MET DIE MOOIE KAARTEN EN DE HEERLIJKE ONTSPANNING!’

 

We begonnen weer met een lekker kopje thee en een goed gesprek. Voor deze behandeling kreeg ik een appje van Rianne met de vraag waar ik nog tegenaan liep, wat ik nog graag zou willen veranderen, zodat het doel van de behandeling meer gerichter kon gaan. Ik appte haar:


´Waar ik vooral nog tegenaan loop is dat ik nog geen balans heb in alles en daardoor gebeurt er zoveel in mijn hoofd. Weet soms niet wat ik het eerste of het laatste moet doen, daardoor krijg ik klachten die ik herken van tijden dat ik weleens te veel hooi op de vork nam, veel hoofdpijn, onrust en geen ontspanning.

 

Daar zou ik heel graag aan willen werken. Doordat het zo druk is in de salon kom ik niet toe aan andere dingen zoals mijn social media en andere dingen die ik buiten de salon om graag zou willen doen.

 

En heb ook dat ik dan op mijn vrije dagen veel dingen doe, maar niet echt met de kinderen. Daar baal ik dan van, maar mijn gevoel zegt dan dat ik niet anders kan en alle andere dingen voorgaan.´


Haar reactie tijdens ons gesprek was dat ik nog teveel in mijn hoofd zit en het zou mooier zijn als alles meer vanuit mijn lijf en gevoel zou gaan. Dus daar kan nog aan gewerkt worden en daarom stond deze behandeling in het teken van ´´loslaten´´. Want ja, dat loslaten is nog wel een dingetje bij mij, daar blijf ik iedere keer tegenaan lopen, that´s my life elke keer. Laten we daar nu dan maar weer een keer aan gaan werken! 

 

Na het gesprek mocht ik eerst nog 3 tarotkaarten pakken. Een kaart voor het Heden, Verleden en de Toekomst. Dat was opnieuw weer een bijzondere uitkomst.

Het bijzondere aan deze kaarten was dat de kaart van het verleden heel veel harde, felle kleuren had, maar ook een donkere uitstraling. Dit voelde voor mij als hoe het was voor dit traject. Niet wetende wat te doen en wat ik wil. Een wat somber gevoel kreeg ik erbij. Dat voor ons ook heel duidelijk te zien aan de kaart.

 

De andere 2 kaarten, heden en toekomst, hadden namelijk hele lichte, frisse, heldere kleuren. Wauw, hoe bijzonder. Zulke lichte kleuren, een heel helder beeld. En ja, zo ziet alles er momenteel toch ook wel een beetje meer uit. Zou dit dat een mooie betekenis zijn voor mijn toekomst?

 

Na deze kaartlezing mocht ik weer lekker gaan liggen op de behandelstoel, werd weer warm onder een dekentje gelegd. Deze keer lag ik daar met veel meer rust in mijn lijf en hoofd. Ik was direct qua ademhaling een stuk relaxter en dat merkte ik ook gedurende de behandeling.

 

Deze keer werden er ook bergkristallen om mij heen gelegd, een Chakra Healing Bergkristal op mijn borst en mijn hoofd werd gemasseerd met één van de kristallen. Ook weer een hele bijzondere ervaring, want op de plekken waar ze masseerde op mijn hoofd ontstond veel ontspanning en gesuis. En bij mij zit de meeste spanning in mijn hoofd, dit was dan ook niet raar dat dit gebeurde. Er zit zoveel energie, onrust en beweging in mijn hoofd, want hoe verder ze naar de rest van mijn lijf ging hoe minder dat gevoel werd, daar zit mijn energiebalans juist heel goed en in balans.

 

Uiteindelijk werden de bergkristallen andersom naar mij toe gelegd, zodat alle negatieve energieën uit mijn lijf konden gaan en werd er gesproken door Michael Pilarczyk* die alles vertelde over hoe je kunt loslaten.

* Hij is te vinden met zijn podcasts op Spotify

 

 

Wat is een Bergkristal?

Bergkristal is een sterk genezende steen die helpt tegen allerlei kwalen. Ook staat deze steen er om bekend dat het de werking van andere stenen versterkt. Hij werkt zuiverend en beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra's en brengt ze weer in balans. Bergkristal reguleert de energiestroom en geeft vitaliteit. Hij verlicht je van angsten en schenkt je innerlijke stabiliteit. 

 

Wat is een Chakra Healing Bergkristal?

Chakra healing wand van Bergkristal. Bevat een Bergkristal bol en punt en alle 7 chakrakleuren op een verzilverde strip.

Ik was heel benieuwd wat de uitwerking deze keer zou zijn van de behandeling!

 

Opnieuw was ik na de behandeling heel leeg en rustig, wat weer een fijn gevoel. Ik was heel benieuwd hoe snel ik deze keer reactie had op de behandeling, omdat de vorige keer diezelfde avond al heel veel gebeurde met mijn creatieve brein. Maar deze keer duurde het iets langer voordat ik merkte dat de behandeling wat had gedaan. Ik bleef een dag of 2 wat sloom, liep weer achter de feiten aan, was heel moe en had zeurende hoofdpijn. Na die 2 dagen begon alles weer op zijn plek te vallen, alle energieën begonnen weer te stromen en had weer een hoofd vol met leuke ideeën, zonder dat ik er onrust van kreeg.

 

Mijn gevoel zegt heel sterk dat dit een reactie was op de behandeling en ik dit even nodig was om weer even te resetten en een klein stapje te zetten naar meer kunnen loslaten.

 

Hopelijk is dit het begin van meer rust en balans in mijn hoofd, lijf en in mijn leven!