AAN ALLES KOMT EEN EINDE, ZO OOK AAN HET TRAJECT BIJ RIANNE, HELAAS!!

 

Een extra lange deze keer. Ik voeg 2 gedeeltes samen, omdat er tussen de 2e holistische behandeling en de laatste Personal Training niet heel veel bijzonders is gebeurt. Of niet belangrijk genoeg om er over te vertellen. 😉

 

Maar dat betekent ook dat dit de laatste blog is over het traject bij StrongForLife met Rianne. Nu hoor ik je zeggen: ‘AAAAHH, nee stop toch niet. Vertel me nog meer!’.

Maar er komen vast nog wel meer blogs aan. Nou ja, over het traject kan ik gewoonweg niet meer vertellen, maar misschien zijn er nog wel andere dingen waar ik over kan bloggen. We stay in touch! 😉

 

We gaan even een maandje terug.

 

DE LAATSTE PERSONAL TRAINING 28-12-2023

 

Wow, dat waren alweer de 3 maanden samen met Rianne. Na deze training zit het traject er alweer op. En dat vind ik toch wel een beetje jammer, ondanks dat het ook wel goed is om zelf weer verder te gaan. Maar als je zo intens samen hebt gewerkt is het altijd even lastig om ‘’afscheid’’ te nemen.

 

We hebben de laatste PT nog wel even lekker geknald, goed gekletst en besproken hoe nu verder in het dagelijkse leven. Want dat ik doorga met krachttraining staat vast en ga ook zeker mijn best doen om 2x in de week te gaan!

 

Als afsluiter zouden we nog een holistische behandeling doen, maar besloten toch om deze nog even uit te stellen naar het nieuwe jaar. Rianne had wat last van een kies, kon daardoor niet helemaal de focus leggen op de behandeling en dat is natuurlijk wel heel belangrijk! Blij dat ze het eerlijk aan geeft of zullen we het uitstelgedrag noemen om elkaar nog een keer weer te zien?! 😉

 

Maar ondanks dat er geen behandeling kwam, vonden we dat het nog niet klaar was na de PT en dronken we toch nog even een kopje thee met elkaar, kletsten nog wat over de afgelopen fijne 3 maanden, ik gaf Rianne nog een mooi cadeautje en ik mocht nog weer een kaart kiezen om te lezen en te kijken wat mijn toekomst gaat brengen. Nou en dit was opnieuw heel bijzonder. En.... de kaart zegt dat Oktober weleens een bijzondere maand kan worden. Ik laat het op z´n beloop en we gaan het wel zien!

 

 

Wat een fijn gesprek kwam hier weer uit. En dit keer niet alleen een goed gesprek, maar ik kon even mijn tranen niet bedwingen, wat natuurlijk prima is. ik ben zo trots op mezelf, blij dat ik de stap gezet heb, tevreden met het lichamelijke resultaat en heel blij dat ik Rianne tegen ben gekomen en ze mij zo goed heeft geholpen en gecoacht. Het wat even een besefmoment hoe fijn de afgelopen maanden zijn geweest.

 

 

Toen ik deze kaart zag in de winkel wist ik direct, deze neem ik mee. Ik zie de zon weer stralen en het hartje voor dankbaarheid naar Rianne toe.

 

En omdat de zon een terugkomend iets is tijdens al mijn kaartlezingen, vond ik het dit wel heel toepasselijk!

Inmiddels ben ik alweer een paar weken klaar met het traject bij StrongForLife (helaas).

 

Want wat hebben we een fantastische tijd samen gehad, wat heb ik veel geleerd, veel van mezelf en van Rianne, grote stappen gemaakt naar meer duidelijkheid in wat ik wil in de salon, meer vertrouwen in mezelf en in de toekomst.

 

Maar er was nog één ding dat we nog niet gedaan hadden, de derde en laatste holistische behandeling. Helaas kon dit bij de laatste Personal Training niet doorgaan en besloten we dit direct in het nieuwe jaar te plannen. Zo gezegd, zo gedaan.

 

Na 3 weken elkaar niet gezien of gesproken te hebben, was het eindelijk zover, de laatste holistische behandeling. Daar ging ik dan, op maandag 16 januari, op weg naar Rianne!!

 

Zo fijn om elkaar na die paar weken even weer te zien, te spreken en dingen door te nemen. Het was direct weer zo vertrouwd, voelde me direct weer op mijn gemak!

 

Na een kort gesprekje over koetjes en kalfjes gingen we naar de behandelruimte en dronken we eerst weer even een kopje thee (ja ja, die thee gaat er elke prima in, haha) en kletsten we nog even verder over van alles en nog wat, maar vooral over dingen waar ik nog wat tegenaan loop, hoe het nu allemaal gaat in de salon en privé en hoe het met mij gaat!

 

Nou, daar kon ik wel een goed antwoord op geven. Want over het algemeen gaat het echt super goed met me, vind mijn weg weer een beetje in alle werkzaamheden, sta volledig achter mijn keuzes (vond ik altijd moeilijk), vind steeds meer balans tussen werk en privé. Maar ook loop ik nog weleens tegen dingen aan, wil veel te veel, neem vaak nog teveel hooi op de vork, schrijf lijsten vol met ‘to do- dingen’, waardoor ik mezelf soms nog weleens voorbij kan lopen.

 

Maar door dit open en eerlijk te bespreken met Rianne, kwamen we al gauw tot de conclusie dat dit was wat we met deze behandeling moesten gaan behandelen. Dus stond het ‘leren loslaten’ opnieuw centraal in deze behandeling. Helemaal prima, want dit blijft toch wel een lastig punt bij mij.

 

Voordat we begonnen mocht ik zelf een lijstje met muziek uitkiezen, dit deed ik al voordat we het gesprek over loslaten hadden gehad, maar ik koos dus voor de muziek gericht op loslaten. Een hele mooie lijst met rustgevende muziek, heerlijk om zen te worden.

 

Ik mocht weer lekker op de behandeltafel gaan liggen en werd weer lekker ingepakt onder een dekentje, probeerde mijn ademhaling weer rustig te krijgen na ons gesprekje, maar dat ging gelukkig snel, want Rianne begon direct met een klankschaal.

 

 

Klankschaal

 

Een klankschaal is een muziekinstrument in de vorm van een uit een legering vervaardigde schaal. 

 

Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend, de klank en trillingen van de klankschalen werken diep in op uw lichaam en kunnen zo de lichaamseigen trilling en frequentie herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke klachten verholpen kunnen worden.

 

Het bijzondere aan de klankschaal vond ik dat je er echt rustig van wordt, je de trilling echt door je hele lijf voelt en ik ook deze keer bij mijn hoofd veel meer ervaarde als bij de rest van mijn lijf. En ja hoor, Rianne bevestigde dit en zei opnieuw dat de spanning nog steeds in mijn hoofd zit en daardoor mijn energie level daar heel hoog is in vergelijking met de rest van mijn lijf. Wel zei ze dat dit al wel anders is dan in het begin van het traject. Dus er zit gelukkig positieve verandering in en natuurlijk voel ik dat zelf ook wel.

 

Na de klankschaal ging Rianne Reiki toepassen en luisterde ik naar Michael Pilarczyk die vertelde over loslaten en hoe je dat kunt doen. Ik ben dan soms zo ontspannen dat ik kleine stukjes dan niet helemaal meekrijg, maar ook weer wel, moeilijk uit te leggen, haha. Ik denk dan namelijk aan niks wat werk gerelateerd is, maar ga helemaal op in de woorden van Michael Pilarczyk Wat een fijne stem en goede woorden heeft die man.

 

Als afsluiter van de behandeling liep Rianne om mij heen met een soort van muziekdoosje om zo alle negatieve energieën van mij af te halen. Jeetje, dit was iets nieuws, maar dat geluid is zo fijn, ontspannen en rustgevend. Bizar dat er zoveel mogelijkheden zijn om rustig te worden, I love it!

 

Tijdens de Reiki die Rianne dan bij mij doet, de aanrakingen van haar handen, voelt het net alsof alle energieën weer door mijn lijf gaan stromen. Alles weer goed verdeelt wordt, de warmte van mijn lijf in balans komt en alle creatieve dingen weer beginnen te borrelen. Zo bijzonder en fijn.

 

Maar ook is het altijd erg jammer dat het voorbij is, het liefst blijf ik nog een uur liggen, zo ontspannen en fijn is een holistische behandeling. Ik voel me na tijd zo relaxt en zen, dat gevoel wil je nog wel uren vasthouden. Maar ergens moet het stoppen natuurlijk, I know! 😉

 

Toch hield het na de behandeling nog niet helemaal op, want we waren nog niet uitgekletst haha. We moesten de behandeling nog even doornemen en ik mocht nog weer een kaart van één van de stapels tarotkaarten pakken. En dan is er natuurlijk nog weer genoeg te bepraten.

 

Deze keer pakte ik een kaart met wat duistere, donkere kleuren met een oog waar wat zwarte tranen uitkwamen, met als titel ‘DROMEN’. En die betekende dit:

 

 

Als je kijkt naar de tarotkaarten, dan zijn daarin ook zoveel keuzes, waarvan ik niet wist dat dit er was. Zoveel verschillende doosjes met kaarten en daarbij een boekje met de betekenis van de kaarten. Ik heb inmiddels al van een paar verschillende doosjes één of meerdere kaarten mogen pakken en lezen, waar veel mooie dingen uit voort kwamen, waar een betekenis voor mij aan zat en waar ik echt wat mee kan. Zo mooi om dit mee te maken.

 

Man, er gaat een wereld voor me open. Ik vind het zo mooi en bijzonder dat ik zelf door dit traject bevestiging heb gekregen dat er meer is tussen hier en het universum, ik me hier heel goed bij voel en zeker in wil gaan verdiepen om te kijken wat ik hier voor mezelf kan uithalen, maar ook misschien wel voor de salon. De tijd zal het leren!!

 

Volgens Rianne ben ik al op goede weg, zou dit heel goed bij me passen en moet ik vooral gaan doen wat goed voor mij voelt! Nou, dat is wat ik ga doen!

 

Want hoe cool zou het klinken als ik ooit misschien een Holistische Beautysalon zou hebben?