DE SALON BESTAAT 10 JAAR!!! TIJD VOOR EEN FEESTJE!

Al maanden was ik er mee bezig, in gedachten had ik het afgelopen jaar al 20 keer alles geregeld, dingen bedacht om te doen, maar ook veranderde dit steeds. Gelukkig is een jaar dan lang en kun je genoeg leuke dingen bedenken.

 

Maar dan is daar ineens het nieuwe jaar, het jaar 2023, het jaar die voor mij in teken staat van het 10 jarig jubileum van

Bij Janneke. Want dat ik dat zou gaan vieren stond vast!

 

En één ding wist ik zeker, het gaat gevierd worden in de salon, voor al mijn klanten, maar vooral voor de mensen die altijd naast me staan, waar wij veel mee omgaan en die er altijd voor me zijn.

 

Een feestje met iedereen waar ik me fijn bij voel, een klein intiem feest, maar met een GROOTS gevoel!

 

De officiële datum was maandag 6 maart 2023, maar dat was niet echt een handige dag, maar te lang wachten wou ik ook niet. Dus werd het feestje gepland op zaterdag 4 maart.

 

Het hele weekend was ik lekker vrij, nam ik alle tijd om alles rustig voor te bereiden en wou ik heel ontspannen het feestje tegemoet gaan. Normaal gesproken ben ik altijd wel een stresskip als het gaat om eigen feestjes organiseren, maar deze keer wou ik het anders aan pakken. Nou, dat is helemaal gelukt. Alles was al klaar op de dag van het feestje, er moest alleen nog taart gehaald worden en de laatste ballonnen werden opgeblazen. Ik was een uur van te voren helemaal READY TO PARTY!

 

Wat heerlijk om zo je eigen feestje te beginnen. Ik was er helemaal klaar voor, had er super veel zin in en voelde me super goed!

 

Voordat ik het feestje aan het regelen was voelde ik heel sterk dat ik graag een woordje wou doen tijdens het feestje over waar het allemaal begonnen is, wat er allemaal gebeurt is de afgelopen jaren en waar ik nu sta. Ik had totaal geen spanning om dat te doen, zo goed voelde het, maar…..

Totdat het moment daar was om mijn speech te doen, toen kwamen daar toch de zenuwen om de hoek kijken. Maar wat ik voelde ik sterk dat ik dit moest doen. Een verhaaltje over de afgelopen 10 jaar, een woordje voor alle lieve mensen om mijn heen en een overwinning voor mezelf om voor een groep mensen te praten.

 

Want ja, ik weet echt wel dat ik prima kan praten, dat heb ik de afgelopen jaren in mijn vak wel geleerd, maar pfffff voor een groepje mensen die allemaal naar je kijken en luisteren is toch wel best spannend. Maar ik moest en zou dit gaan doen!!!!

 

De laatste mensen kwamen binnen en meteen dacht ik, ze hebben allemaal wat drinken en een taartje, ik ga direct mijn papier pakken en beginnen! Niet meer twijfelen, maar gewoon doen!

 

Dus daar ging ik dan, ik zette mijn krukje klaar (een klein beetje verhoging had ik wel nodig, anders zag niemand me staat 😉), zette mijn glas wijn met een glaasje water klaar, pakte mijn papier met de tekst en ging op het krukje staan. Daar gingen alle gezichten mijn kant op.

 

Mijn ademhaling was behoorlijk hoog, mijn hartslag maakte overuren, maar ik ging er voor.

 

Voordat ik begon meldde ik toch maar even dat ik zenuwachtig was en ging proberen om niet te huilen, maar helaas dat duurde niet lang, haha. Bij de eerste zin ging ik al, maar ik kon mezelf weer onder controle krijgen, keek niemand recht in de ogen aan, want dat zou het weer gebeuren en maakte mijn speech af! LET’S DO THIS, GIRL!

 

En dit was wat ik vertelde aan mijn familie en vrienden:


 

Wauw, ik heb het gewoon gedaan! Ik kreeg een applaus van iedereen, knuffelde met Frank, mijn ouders en zussen die trots op me waren dat ik dit had gedaan, droogde nog wat tranen en kreeg van iedereen complimenten dat ik dit goed had gedaan en duidelijk had gesproken.

 

Zo onwijs trots op mezelf dat ik dit gedaan heb, dat ik al 10 jaar een eigen bedrijf heb en dat ik dit gewoon gedaan heb, praten voor een groep mensen!

 

Daarna was het echt tijd om lekker te borrelen, te kletsen met iedereen, maar vooral te genieten van iedereen die er was, mijn mooie salon en MIJN feestje! Het was een top avond, die nog lang door ging! Een feestje om niet te vergeten en dat ik de day after best wel een beetje last had van de vele borrels die ik had genuttigd, nam ik maar voor lief, want dat is niets als je denkt aan hoe leuk het feestje was en ben je dat een dag later alweer vergeten! 😉