HUIDVERBETERENDE BEHANDELINGEN


Ik vind het heel belangrijk dat ik jou als klant nog meer kan bieden dan alleen maar ontspanning en strakke wenkbrauwen.

Want het is toch veel mooier om echt verandering aan je huid te zien na een behandeling? En dit kan alleen met behandelingen die nog meer doen dan alleen maar het oppervlakkig reinigen van de huid.

 

Daarom ben ik me meer gaan verdiepen in huidverbeterende behandelingen en kwam in aanraking met Salonnepro. Meteen had ik bij de behandelingen die zij aanbieden en de producten een heel goed gevoel en dacht ik: 'Dit past bij mij en bij de salon!'. En als dit gevoel bij je op komt, moet je er voor gaan!

 

De 2 huidverbeterende behandelingen die ik aanbiedt in de salon zijn:

 

Bio Peel kruidenpeeling

De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit. 

 

Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.